Baranyában jelenleg 3 fertőzött van összesen

Baranyában jelenleg 3 fertőzött van összesen

Egész Baranya megyében például jelenleg 3 aktív fertőzöttet tartanak nyilván.

Megyénkben eddig összesen eddig 46 embernél mutatták ki a koronavírust a vírussal kapcsolatos hivatalos tájékoztatási oldal alapján. Összesen ketten hunytak el a koronavírus miatt Baranyában.

Továbbra is fontos a járványügyi korlátozások betartása, zárt térben a maszk viselete és a 1.5 méteres védőtávolság betartása. 

A legtöbb aktív fertőzött, 193 Budapesten van, Pest megyében 86, Zala megyében 65, Borsodban 44, Hajdú-Biharban 32, Csongrád-Csanádban 24, Győr-Moson-Sopron megyében 14, Komárom-Esztergom megyében 12, Veszprémben 11, Vas megyében 10, Fejérben 9, Hevesben 8, Jász-Nagykun megyében 7, Bács-Kiskunban 6, Somogyban és Tolnában 5, Nógrádban és Békésben 3, Szabolcs-Szatmár-Bereg 1 igazolt fertőzött beteg van.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.17

Mohács családbarát város lett

Csorbai Ferenc, Mohács jelenlegi polgármestere nagyon fontosnak tartja a családok támogatását. Az elmúlt hónapokban több intézkedése is a mohácsi családokat segítette.

  • 2020.09.15

100 milliós kára keletkezett Mohácsnak, a korábbi fideszes vezetés miatt

Közel 100 milliós kára keletkezett Mohácsnak abból, hogy a város korábbi fideszes vezetése luxusapartmanházat építtetett a Duna-partra a mohácsi adófizetők pénzéből. A mostani polgármester, Csorbai Ferenc feljelentést tesz.

  • 2020.09.14

Balogh Miklós nyerte az időközi polgármester-választást Alsószentmártonban

Balogh Miklós (független) nyerte a vasárnap rendezett időközi polgármester-választást a Baranya megyei Alsószentmártonban.