Csorbai Ferenc: az utasokat elriasztja az átgondolatlan vidéki járatritkítás

Csorbai Ferenc: az utasokat elriasztja az átgondolatlan vidéki járatritkítás

Lassan egy hónapja van érvényben ritkább „ideiglenes járványügyi menetrend” az ország 34 vasútvonalán - írja Csorbai Ferenc (MSZP) Mohács polgármestere.

Ezek jellemzően vidéki mellékvonalak, de vannak köztük olyanok is, amik nem nevezhetők forgalmatlannak, rossz állapotúnak, és teljesen félreesőnek sem, mégis megnyirbálták a rajtuk közlekedő vonatok számát - írja Facebook oldalán Mohács polgármestere.

A Villány-Mohács vasútvonalon napi 7 vonat helyett most napi 1 közlekedik

A kieső járatok helyett egyelőre beállítottak pótlóbuszokat. Csorbai Ferenc szerint a durván megemelkedett menetidő miatt borítékolható, hogy előbb-utóbb a megmaradt utasok is elfordulnak a vonaltól.
Helyben sokan attól tartanak, a mostani lépés megágyaz a vasútvonal későbbi, teljes bezárásának - nyilatkozta a 444-nek a polgármester.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.11

Botrány a mohácsi választási irodánál

Nem csitulnak a kedélyek Mohácson. A nemrég elbocsátott jegyző, aki jelenleg a választási iroda vezetője kicsinyes bosszút állt a polgármesteren, és az ellenzéki jelölteken.

  • 2020.08.07

Felháborító - A mohácsi lakájmédia már most választási csalással vádolja a polgármestert

Mohácson mindent bedob a Fidesz, hogy letarolják a várost jelenleg remekül vezető polgármestert, Csorbai Ferencet.

  • 2020.07.31

Szuper hír a mohácsi kutyagazdiknak

Sajnos Mohácson is egyre nagyobb probléma, hogy a gazdik nem szedik össze kutyájuk után a végterméket. Ebben szeretne segíteni a mohácsi önkormányzat.