Válaszra se méltatta az RTL-t Rácz Zsófia, a Fidesz üdvöskéje

Válaszra se méltatta az RTL-t Rácz Zsófia, a Fidesz üdvöskéje

Az Orbán-csicskák előszeretettel térnek ki a nekik nem tetsző kérdések elől. Úgy tűnik, a pofátlanságuk kitanulásához nem kellenek évek, az EMMI 23 éves helyettes államtitkára máris beállt a sorba. 

A Fidesz gyomorforgató mentalitása hamar bekebelezte a 23 éves Rácz Zsófiát.

Pedig alig fél éve övé a pozíció. Novák Katalin december elején jelentette be, Rácz nem felel meg tisztség feltételeinek, de sebaj, majd átírják miatta a törvényt. Természetesen, ez meg is történt. 

Az eltelt idő alatt a RTL Klub Híradó munkatársai számtalanszor keresték, de csak nemrégiben sikerült megszólalásra bírniuk.

Az ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár a csatornának elmondta, azt az elvet vallja, hogy akkor nyilatkozik, akkor beszél valamiről, miután már valamit letett az asztalra. Már értjük, miért nem nyilatkozott eddig senkinek. 

Természetesen, sajnálom, hogy ha ebből volt félreértés, de ahogy most is, bármikor nagyon szívesen - szabadkozott a fideszes.

Az, hogy mennyire szívesen teszi mindezt, elég cáfolhatónak bizonyult, hiszen arra a kérdésre, hogy hogyan kommentálná, hogy a kormánypárt törvényt módosított kinevezése miatt csak annyit nyögött ki, hogy

Nekem nagyon erős küldetéstudatom van azzal kapcsolatban, hogy a fiatalok hangját képviseljem, az ő hangszórójuk legyek.

Csakhogy, ez nem volt válasz a kérdésre, ugyebár. Miután ezt az RTL Klub riportere is jelezte felé, az EMMI-államtitkár egyszerűen elsétált.

Tehát Rácz Zsófiát bátran lehet keresni, minden felmerülő kérdésre őszintén válaszol. Ja, mégsem. 

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.19

Friss: Kunhalmi Ágnes és Tóth Bertalan az MSZP társelnökei

Az elnökpáros 225 szavazatot, az összes küldött 86 százalékának szavazatát kapta meg - tudta meg lapunk.

  • 2020.09.19

Játék jachtot kapott Szijjártó, hogy azzal szórakozzon, ne a közpénzzel

A Demokratikus Lendület, a DK ijfúsági szervezete ajándékozta meg a luxusminisztert két olyan közlekedési eszközzel, amin már láthattuk őt korábban.

  • 2020.09.18

Szél javaslata letiltaná a politikust jachtoztató oligarchát a tenderekről

A független képviselő kizárná a közbeszerzésekből azokat a vállalkozókat, akik luxusajándékokkal kedveskednek a politikusoknak.