Ez már undorító - megsértették Bogdán László, Cserdi polgármesterének emlékét

Ez már undorító - megsértették Bogdán László, Cserdi polgármesterének emlékét

Újra bebizonyosodott, hogy a Fidesznek semmi sem szent. Még egy halálesetből is gúnyt űznek. A sokak által mélyen tisztelt Bogdán László emlékét páros lábbal tapossák.

Egészen szürreális az egész, ép ésszel nehezen felfogható. Az adófizetők pénzéből fenntartott közmédiában gyalázatos írás jelent meg Cserdi egykori polgármesteréről, akit nem csak mi baranyaiak, hanem országszerte millióan kedveltek. Az íráshoz egy kamufelvételt is csatoltak, ezt időközben már törölték.

Több ezer ember kísérte végső útjára július 24-én délelőtt Cserdi temetőjében Bogdán Lászlót. A család kérésére itt semmilyen felvétel, vagy fotó nem készülhetett. 

Épp ezért volt meglepő, hogy a hirado.hu-n a héten megjelent oknyomozónak szánt propagandariportban mégis szerepelt egy videó Végső búcsú Bogdán Lászlótól - Cserdi 2020.07.24. címmel. Nem meglepő viszont, hogy végül kiderült, megint hazudtak.

Undorító propagandagyártás folyik a közmédiában
Szerencsés D. Márton és Zsolnai György jegyzi ezt a borzalmat, melyet egyértelműen politikai célokra használnak. Azt írják "nem is temetésnek, hanem egy túlhiszterizált, nagy érzelmi jelenetekkel tarkított celebesküvőnek tűnt inkább ez a tragikus szertartás, amin mindenki ott van, aki számít. A megjelenés kötelező." 

A barátját gyászoló Herczeg Zoltánról azt írják: "Herczeg Zoltán, ellenzéki divatdiktátor a falut kettészelő betonúton, a dögmelegben izzadva caplat, éppen lehagyja a Cserdi táblát. Lélekben talán már a légkondi szabályzógombját tekergeti." 

Ezzel pedig még nincs vége. Tovább folytatják csavaros észjárásukat. "A milliomosok és a luxusrabszolga-kereskedők hordája elvonult, hogy ismét új prédát keressenek. Ami számukra itt és most véget ért, a helyieknek még csak most kezdődik."

Innentől pedig már az elhunyt emlékét sértő sorok következnek, amire már szavakat sem találunk

Az írásban arra utalnak, hogy Bogdán László valójában nem is törődött a helyiekkel, nem figyelt rájuk igazán. Hanem a libsik használták propaganda célokra a helyi cigányságot. Majd odáig süllyed a két fideszes talpnyaló, hogy még az önéletrajzát is megkérdőjelezik az elismert és népszerű politikusnak. Céloznak rá, hogy történeteinek egy részét csak kitalálta, vagy esetleg azok nem vele, hanem más környékbeli családdal történtek meg. Felemlegetnek egy régi büntetőügyet is. Azt is írják, hogy emiatt sosem szabadott volna közpénzeket rábízni a polgármesterre. 

Alapjaiban kérdőjeleznek meg mindent, amit valaha Bogdán László tett. Firtatják hogyan és miből finanszírozta mindezt, ki vagy kik állhattak a háttérben. Hazugnak nevezik, gyalázzák az egész cikkben, ha nevezhetjük annak egyáltalán. Még évekkel ezelőtti külsejét is bírálják. Aztán dobálóznak olyan dolgokkal, mint a fővárosi neoliberális jogvédő NGO-k, vagy a Gyurcsány Ferenccel való közös pálinkázás, sőt még az Indexet is hibáztatják, majd előkerül Bayer Zsolt is. 
Minden magát valamire is tartó demokratának van közös fényképe és emléke Bogdán Lászlóval, Alföldi Róberttől kezdve, Havas Henriken át Mérő Lászlóig és Friderikusz Sándorig bezárólag. Röviden összegezve: Bogdán olyan volt a magyar liberális elit számára, mint Goofy kutya Disneylandben. Élőben még senki sem látta, ezért számított látványosságnak. Ő volt az a cigány, aki nem volt büdös és visszataszító az elit számára, aki mellé félelem nélkül odaálltak egy közös szelfi idejére - írják.
Majd összegeznek a fideszcsicskák: Cserdi „mintafalusága” tehát úgy viszonyult a liberalizmushoz és az elit, a celebritások jóemberkedéséhez, mint Disneyland az amerikai álomhoz. A jóemberség valutáinak kifizetőhelyévé vált. Ezért pedig Bogdán László is felelős, mert a liberális elit és ő kölcsönösen használták ki egymást

El sem tudjuk képzelni, hogy ez a két magát újságírónak nevező személy, hogyan tud tükörbe nézni. Vagy mennyi pénz éri meg azt, hogy ilyen szinten eladják a becsületüket a propagandagyártás miatt. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.19

Friss: Kunhalmi Ágnes és Tóth Bertalan az MSZP társelnökei

Az elnökpáros 225 szavazatot, az összes küldött 86 százalékának szavazatát kapta meg - tudta meg lapunk.

  • 2020.09.19

Játék jachtot kapott Szijjártó, hogy azzal szórakozzon, ne a közpénzzel

A Demokratikus Lendület, a DK ijfúsági szervezete ajándékozta meg a luxusminisztert két olyan közlekedési eszközzel, amin már láthattuk őt korábban.

  • 2020.09.18

Szél javaslata letiltaná a politikust jachtoztató oligarchát a tenderekről

A független képviselő kizárná a közbeszerzésekből azokat a vállalkozókat, akik luxusajándékokkal kedveskednek a politikusoknak.