Nagy Csaba és Hargitai János csak a lábukat lógatják a Parlamentben

Nagy Csaba és Hargitai János csak a lábukat lógatják a Parlamentben

Baranya megyében is egyre többen veszítik el a munkájukat, kerülnek nehéz helyzetbe. Eközben a fideszes Nagy Csaba és a KDNP-s Hargitai János degeszre keresi magát a Parlamentben. Pedig nem sokszor emelnek hangot a baranyai polgárokért.

Baranya megyei országgyűlési képviselői immár egymillió forintos fizetésért jár be a Parlamentbe, de sajnos leginkább csak azért, hogy úgy szavazzanak, ahogyan azt a felcsúti miniszterelnök elvárja tőlük
Ha kell, bátor emberként, megszavazzák Orbánnak a teljhatalmat, vagy leszavazzák a nők védelmére szóló törvényjavaslatot. De ha kell akkor segítenek eltitkolni mire is mennek a magyar emberek milliárdjai. Azzal nem foglalkoznak mi lesz azokkal, akik elveszítették a munkájukat az elmúlt hónapokban.

Nagy Csaba 2018 óta Baranya megye 4-es számú választókerületének képviselője. A baj csak az, hogy nem igazán képvisel senkit, saját pártján kívül. Az elmúlt két évben 33 alkalommal szólalt fel a Parlamentben. Ami ennél is felháborítobb, hogy mindössze 7 önálló indítványt nyújtott be, és ezekben sem a helyi szavazókat képviselte. Mindezzel keres havonta bruttó 1.544.760 forintot.

Dr. Hargitai János a Fidesztől került a KDNP-hez még 2006-ban. Ő még Nagy Csabánál is többet keres, bizottsági tagságai miatt. Fizetése eléri a bruttó 1.875.780 forintot. 1998-tól képviseli a baranyai lakosokat, 2014 óta már csak a 4-es számú választókörzetért felel. 

Bár az elmúlt két évben 55-ször szólalt fel a Parlamentben, önálló beadványt, csak 9-et adott be 2018 óta, és akkor is mindig inkább csak a Fidesz-KDNP szekerét tolta, nem pedig a baranyai városokét, falvakét. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.11

Botrány a mohácsi választási irodánál

Nem csitulnak a kedélyek Mohácson. A nemrég elbocsátott jegyző, aki jelenleg a választási iroda vezetője kicsinyes bosszút állt a polgármesteren, és az ellenzéki jelölteken.

  • 2020.08.07

Felháborító - A mohácsi lakájmédia már most választási csalással vádolja a polgármestert

Mohácson mindent bedob a Fidesz, hogy letarolják a várost jelenleg remekül vezető polgármestert, Csorbai Ferencet.

  • 2020.08.06

Baranyában jelenleg 3 fertőzött van összesen

Egész Baranya megyében például jelenleg 3 aktív fertőzöttet tartanak nyilván.